WEBSHOP.

Het meest populaire verkoopkanaal van vandaag de dag: de webshop. De webshop is er voor de nieuwe ondernemer die relatief goedkoop en snel zijn bedrijf wil opstarten. Maar wat veel mensen zich niet realiseren, is dat de webshop ook voor de ondernemer die al 30 jaar een fysieke winkel heeft een winstgevende investering kan zijn. Ofwel, een webshop hebben is nuttig voor iedere ondernemer.

De ruimte die je als ondernemer op het web hebt is onbeperkt. Klanten kunnen zonder limiet bestellingen plaatsen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Je kunt jouw assortiment laten uitbreiden en inkrimpen wanneer je dat wilt. En weet je wat het allerbeste aan de DIVRNT webshop is? Wij bieden webshops aan die gemakkelijk te beheren zijn zonder technische kennis. Je kunt gemakkelijk nieuwe producten toevoegen en bestaande producten aanpassen of verwijderen. Allemaal vanuit kantoor, thuis en zelfs onderweg.

DIVRNT ontwikkelt webshops die gebruiksvriendelijk zijn voor pc’s, tablets, smartphones en andere devices. Wij kunnen in overleg met jou de webshop ontwikkelen op maat, of voor de drukke ondernemer één van onze gepersonaliseerde designs voorstellen.

Meer weten? Wij gaan graag in gesprek met je.

ONDERHOUD.

Een website laten maken, daar blijft het niet bij. Na het bouwen en online zetten van je website dient de code regelmatig bijgehouden te worden om de veiligheid van je website te waarborgen. Dit gebeurt middels updates, backups en een SSL certificaat. Daarnaast kan er een kans ontstaan dat je op den duur tekstuele wijzigingen wilt laten doorvoeren. Met deze reden heeft Divrnt speciaal voor jou pakketten samengesteld. Neem contact op voor meer informatie!

WIJ HELPEN U GRAAG.

Stel uw vraag via WhatsApp