Webshop

//Webshop
Webshop 2018-01-27T16:33:53+00:00

WEBSHOP.

Het meest populaire verkoopkanaal van vandaag de dag: de webshop. De webshop is er voor de nieuwe ondernemer die relatief goedkoop en snel zijn bedrijf wil opstarten. Maar wat veel mensen zich niet realiseren, is dat de webshop ook voor de ondernemer die al 30 jaar een fysieke winkel heeft een winstgevende investering kan zijn. Ofwel, een webshop hebben is nuttig voor iedere ondernemer.

De ruimte die je als ondernemer op het web hebt is onbeperkt. Klanten kunnen zonder limiet bestellingen plaatsen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Je kunt jouw assortiment laten uitbreiden en inkrimpen wanneer je dat wilt. En weet je wat het allerbeste aan de DIVRNT webshop is? Wij bieden webshops aan die gemakkelijk te beheren zijn zonder technische kennis. Je kunt gemakkelijk nieuwe producten toevoegen en bestaande producten aanpassen of verwijderen. Allemaal vanuit kantoor, thuis en zelfs onderweg.

DIVRNT ontwikkelt webshops die gebruiksvriendelijk zijn voor pc’s, tablets, smartphones en andere devices. Wij kunnen in overleg met jou de webshop ontwikkelen op maat, of voor de drukke ondernemer één van onze gepersonaliseerde designs voorstellen.

Meer weten? Wij gaan graag in gesprek met je.

WIJ HELPEN U GRAAG.

Neem Contact Op