WEBSITE.

Als je een bedrijf hebt, is je website vaak het eerste wat klanten van jouw bedrijf zoeken én vinden. Binnen 15 seconden besluit iemand of jouw website de moeite waard is om verder te bekijken. Binnen een aanzienlijk korte tijd moet je met je website dus mensen zien te overtuigen van de meerwaarde van jouw producten of diensten ten opzichte van een ander. Lukt dit je niet? Dan ben je – potentiële – klanten kwijt aan een ander, die wél een gebruiksvriendelijke website heeft. Mensen associëren websitekwaliteit vaak met productkwaliteit. Fair? Nee niet echt. Maar wel de keiharde waarheid. Ook al heb je superieure producten en diensten vergeleken met andere aanbieders, als jouw website het nèt niet is, is jouw hele bedrijf het nèt niet voor de bezoeker.

Slechte designs, onlogische navigatie of onnodige informatie. Een handjevol uit een berg van ergernissen die gebruikers ervaren op het web. Iedereen, inclusief jijzelf, heeft zich wel eens geërgerd aan een website. En wat als je je ergert? Dan is de kans groot dat je de website verlaat en nooit meer bezoekt. Webdesign draait dus voornamelijk om de gebruikerservaring. Zonder een soepele, simpele en ook vooral plezierige interactie tussen de gebruiker en het systeem gaat jouw website het niet redden.

DIVRNT weet dit en helpt jou met een doordachte verhouding tussen beeld en tekst jouw organisationele cultuur en doel duidelijk te communiceren naar bezoekers. Zodat zij niet uit frustratie binnen een halve minuut het gaan zoeken bij een ander.

De Techniek: WordPress

Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress. WordPress is het populairste en best werkende CMS (content management system) dat op dit moment beschikbaar is voor website ontwikkelaars. WordPress is goed ingericht voor zoekmachines (wat jouw website hoog in de hits kan brengen) en het biedt veel flexibiliteit voor de gebruiker en de beheerder. Zonder technische kennis kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk tekstuele content toevoegen, aanpassen en/of verwijderen zonder telkens aan te hoeven kloppen bij de beheerder. Tegelijkertijd blijven wij voor u beschikbaar om grotere zaken te veranderen wanneer dat nodig is. Dit kan vaak binnen een dag geregeld worden.

Meer weten over onze websites? Neem vooral contact met ons op!

ONDERHOUD.

Een website laten maken, daar blijft het niet bij. Na het bouwen en online zetten van je website dient de code regelmatig bijgehouden te worden om de veiligheid van je website te waarborgen. Dit gebeurt middels updates, backups en een SSL certificaat. Daarnaast kan er een kans ontstaan dat je op den duur tekstuele wijzigingen wilt laten doorvoeren. Met deze reden heeft Divrnt speciaal voor jou pakketten samengesteld. Neem contact op voor meer informatie!

WIJ HELPEN U GRAAG.

Stel uw vraag via WhatsApp