Over Ons

/Over Ons
Over Ons 2018-01-27T18:32:55+00:00

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Thomas Postma en Rafaël van den Berg. Twee gepassioneerde webproduct- ontwikkelaars die uit hun jasje groeiden. Begonnen als RT-Media, doorgegroeid naar iets bijzonders. Het was tijd om door te gaan met iets anders, beters, groters. We wisten dat het tijd werd om anders dan anderen te zijn. Honderden websitebouwers, applicatieontwikkelaars op de markt tegenwoordig. Dat vertaalt zich naar duizenden particulieren die zich willen representeren en eindeloos veel ondernemers die willen verkopen. DIVRNT is niet alleen opgezet om zich te onderscheiden van andere productontwikkelaars, maar voornamelijk om JOU te laten opvallen in een zee van miljoenen websites, webshops en applicaties.

Wij zorgen voor een andere beleving voor de bezoeker of gebruiker van jouw website of applicatie. Een beleving die bezoekers en potentiële klanten terug laat komen. Een beleving die wordt door gecommuniceerd naar anderen. Zodat ons werk voor jou zich omvormt naar iets dat zich onderscheid van anderen. Of dit nu op individueel, sociaal, organisationeel niveau is. Een andere manier van samenwerken, delen en communiceren. Een manier van werken dat resulteert in producten van het hoogste kaliber. Tegelijkertijd blijven wij laagdrempelig en benaderbaar. Wij realiseren dat alleen in goed overleg met onze – potentiële – klanten, waarin wij open staan voor nieuwe ideeën en perspectieven, tevredenheid bereikt kan worden. Jij weet welk doel jij wilt bereiken. Wij weten hoe wij jouw doel kunnen realiseren door het inzetten van IT.

Be Different, Stay Different, Work with DIVRNT.

MISSIE.

De missie van DIVRNT is om u zich te laten onderscheiden. Wij willen onze klanten en de klanten van onze klanten een ervaring bieden die resulteert in betekenisvolle en duurzame relaties. Dit doen wij door te kijken naar de toekomst en te anticiperen op het gebied van innovatie in online diensten en technologische trends. Combineer dit met onze creativiteit en work-ethic en voilà, vindingrijke oplossingen voor elk digitaal vraagstuk. niet alleen wij DIVRNT, ook jij DIVRNT.

VISIE.

Wij zijn actief geïnteresseerd in jouw visie. Heldere communicatie staat centraal bij ons zowel voor, tijdens en na productontwikkeling en levering. Eerst bepalen we samen met jou wat ècht van toegevoegde waarde is en dit vertalen we naar het product dat jij wenst. Ook na de implementatie van systemen en tijdens onderhoud blijven wij actief in contact waar dat nodig is en staan wij open voor op- en aanmerkingen. Op deze manier kunnen wij diensten blijven ontwikkelen en aanbieden die relevant voor jou en jouw bezoekers en/of gebruikers zijn.

Onderling vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen een prominente plek in bij DIVRNT. Wij waarderen de relaties die we opbouwen met onze klanten en nemen alle verantwoordelijkheid voor ons werk. Wij geloven dat dit de enige manier is om services en producten te leveren die relevant zijn voor jou. DIVRNT wilt dat iedereen gehoord wordt, groot en klein: al onze partners zijn ons dierbaar.

Onze informatiemaatschappij is onderhevig aan constante ontwikkelingen en veranderingen. Wij kijken daarom onophoudelijk vooruit om ons te blijven ontplooien. We willen niet alleen inspelen op ontwikkeling, wij dragen actief bij aan nieuwe ideeën en concepten. Zowel op technologisch als op sociaal vlak. Wij staan voor een prestatie- en relatiegerichte service. Net iets meer dan alleen dat stukje technologie. Daarom zijn wij DIVRNT dan andere web-ontwikkelaars.

WIJ HELPEN U GRAAG.

Neem Contact Op