MISSIE.

De missie van DIVRNT is om u zich te laten onderscheiden. Wij willen onze klanten en de klanten van onze klanten een ervaring bieden die resulteert in betekenisvolle en duurzame relaties. Dit doen wij door te kijken naar de toekomst en te anticiperen op het gebied van innovatie in online diensten en technologische trends. Combineer dit met onze creativiteit en work-ethic en voilà, vindingrijke oplossingen voor elk digitaal vraagstuk. niet alleen wij DIVRNT, ook jij DIVRNT.

VISIE.

Wij zijn actief geïnteresseerd in jouw visie. Heldere communicatie staat centraal bij ons zowel voor, tijdens en na productontwikkeling en levering. Eerst bepalen we samen met jou wat ècht van toegevoegde waarde is en dit vertalen we naar het product dat jij wenst. Ook na de implementatie van systemen en tijdens onderhoud blijven wij actief in contact waar dat nodig is en staan wij open voor op- en aanmerkingen. Op deze manier kunnen wij diensten blijven ontwikkelen en aanbieden die relevant voor jou en jouw bezoekers en/of gebruikers zijn.

Onderling vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen een prominente plek in bij DIVRNT. Wij waarderen de relaties die we opbouwen met onze klanten en nemen alle verantwoordelijkheid voor ons werk. Wij geloven dat dit de enige manier is om services en producten te leveren die relevant zijn voor jou. DIVRNT wilt dat iedereen gehoord wordt, groot en klein: al onze partners zijn ons dierbaar.

Onze informatiemaatschappij is onderhevig aan constante ontwikkelingen en veranderingen. Wij kijken daarom onophoudelijk vooruit om ons te blijven ontplooien. We willen niet alleen inspelen op ontwikkeling, wij dragen actief bij aan nieuwe ideeën en concepten. Zowel op technologisch als op sociaal vlak. Wij staan voor een prestatie- en relatiegerichte service. Net iets meer dan alleen dat stukje technologie. Daarom zijn wij DIVRNT dan andere web-ontwikkelaars.

WIJ HELPEN U GRAAG.

Neem Contact Op